contact
Lochemseweg 32A
7214 RK Epse
0575 49 00 34
info@hetvormburo.nl

Sinds 2007 werken we met veel plezier aan diverse uitingen voor Saint-Gobain Ecophon Nederland. Ecophon is wereldwijd dé toonaangevende leverancier van geluidsabsorberende plafond- en wandpanelen.

Wat komen we in ons vak toch onbekende en interessante vakgebieden tegen. BlueJade kunnen we zeker hieronder plaatsen. Deze club is intermediair tussen grote instanties als de grote banken (nationaal en internationaal), verzekeringsmaatschappijen en hackers. Er wordt momenteel door BlueJade een netwerk uitgerold waarin hackers anoniem gaten in de beveiliging van deze grote bedrijven aan te kaak kunnen stellen. De bank of verzekeraar betaald BlueJade voor de aangegeven risico’s en oplossingen, en op hun beurt betalen zij de hacker. Zo wordt het hacken in de legaliteit getrokken en verbetert de beveiliging van bedrijven.

Het begon allemaal met een koe. Samen met fotograaf Sjoerd Eickmans reed ik naar een bevriende boer, die klaar stond met een speciaal voor ons opgepoetste dame. Deze koe werd het beeld voor Woonmodecity 2007.

Voor het HBD (Hoofdbedrijfschap Detailhandel) hebben we de website ‘Ken je Klant’ opgezet. Deze site geeft ondernemers of verkoopadviseurs door middel van profielen inzicht in de woonwensen van consumenten. Deze zijn ingedeeld in 4 werelden, 6 klantgroepen en 8 verschillenende woonstijlen.

FishFlow Innovations bedenkt, ontwikkelt en realiseert innovatieve voorzieningen voor de passage en wering van vis. Met behulp van hun producten willen ze een bijdrage leveren aan het oplossen van knelpunten voor vismigratie en het voorkomen van sterfte en beschadiging.