contact
Lochemseweg 32A
7214 RK Epse
0575 49 00 34
info@hetvormburo.nl

Vanaf 1 januari 2015 is Daphne Smit Communicatie & Organisatie gestart. We verzonnen de bedrijfsnaam ‘DSC&O’ en maakten de huisstijl en (mobiele) website voor haar.

Wil je een nieuw huis inrichten? Of wil je een inspirerend interieuradvies voor een nieuwe inrichting van je huidige woning? Bij PINTA kun je snel en gemakkelijk online jouw interieurstijl en interieurwens aangeven met behulp van de moodboard tool. De interieurontwerpers van PINTA gaan met deze informatie aan de slag en maken een compleet persoonlijk interieuradvies.

Voor Kwekerij Het Nieuwe Veld, een zorgkwekerij in Diepenveen, heeft hetvormburo een nieuwe huisstijl ontworpen. Het uitgangspunt was een met de hand gemaakte uitstraling te creëren. De stijl is lekker fris geworden, omdat dit inmiddels helemaal past in de positieve bedrijfsvoering van de kwekerij. Ga er eens kijken, want je vindt er naast planten ook een theetuin en een bijenmuseum. Daarnaast is het gelegen op een geweldige locatie.

I.s.m. Esvica Worldwide maakte hetvormburo ontwerpen voor nieuwe kinderijsjes. De in China uitgevoerde #Penguin is een vervolg op de succesvolle serie sneeuwmannetjes, die de afgelopen twee winterperiodes bij Plus Supermarkten verkrijgbaar waren.

Voor de ICT organisatie en SAP specialist Proxyon International BV maakten we de huisstijl en een veelvoud van folders ter grootte van een paspoort, die zijn veredeld met zilverdruk. We gebruikten een eekhoorn als symbool voor hun eigenwijsheid en inventiviteit. Deze komt naast diverse noten op veel van hun uitingen terug. De nootjes op de folders staan symbool voor ‘the tough nuts to crack’. Slimme jongens dus, en cowboys binnen SAP.