contact
Lochemseweg 32A
7214 RK Epse
0575 49 00 34
info@hetvormburo.nl

Voor Kupan, een trendsettende onderneming in sanitaire ruimte inrichtingen, maakten we i.s.m. Oostkant (animatie) een eerste in een serie van animaties ter promotie van hun noviteiten.

In samenwerking met Oostkant maakten we illustraties en storyboard voor 247 Tailor Steel.

Een geintje voor de jarigen bij LOC7000. Onder het mom van ‘DRESS FOR THE OCCASION’ kan je je verjaardagskaart uitknippen en het mannetje aankleden voor werk of voor een verjaardag outfit kiezen. Zie hieronder een GIF-bestandje.

Wat komen we in ons vak toch onbekende en interessante vakgebieden tegen. BlueJade kunnen we zeker hieronder plaatsen. Deze club is intermediair tussen grote instanties als de grote banken (nationaal en internationaal), verzekeringsmaatschappijen en hackers. Er wordt momenteel door BlueJade een netwerk uitgerold waarin hackers anoniem gaten in de beveiliging van deze grote bedrijven aan te kaak kunnen stellen. De bank of verzekeraar betaald BlueJade voor de aangegeven risico’s en oplossingen, en op hun beurt betalen zij de hacker. Zo wordt het hacken in de legaliteit getrokken en verbetert de beveiliging van bedrijven.

I.s.m. Esvica Worldwide maakte hetvormburo ontwerpen voor nieuwe kinderijsjes. De in China uitgevoerde #Penguin is een vervolg op de succesvolle serie sneeuwmannetjes, die de afgelopen twee winterperiodes bij Plus Supermarkten verkrijgbaar waren.

Ter promotie van de !Sense voor NEDAP heeft hetvormburo in samenwerking met Fransmedia (video editing) en Ietsanders.com (audio effects) een nieuwe animatie/infographic gemaakt.