contact
Lochemseweg 32A
7214 RK Epse
0575 49 00 34
info@hetvormburo.nl

Voor Mark Klein Kranenbarg en Coco Engelsma van MACO Pensioen was het tijd voor een nieuwe website.  We hebben een plan gemaakt en uitgevoerd. We schakelden Sjoerd Eickmans Fotografie in voor de fotografie.

Vanaf 1 januari 2015 is Daphne Smit Communicatie & Organisatie gestart. We verzonnen de bedrijfsnaam ‘DSC&O’ en maakten de huisstijl en (mobiele) website voor haar.

Wil je een nieuw huis inrichten? Of wil je een inspirerend interieuradvies voor een nieuwe inrichting van je huidige woning? Bij PINTA kun je snel en gemakkelijk online jouw interieurstijl en interieurwens aangeven met behulp van de moodboard tool. De interieurontwerpers van PINTA gaan met deze informatie aan de slag en maken een compleet persoonlijk interieuradvies.

Er wordt druk gewerkt aan nieuwe communicatie voor Kwekerij het Nieuwe Veld in Diepenveen. Het logo heeft een aanpassing ondergaan en momenteel wordt de website gebouwd. Hieboven alvast een kleine sneak preview.

Voor de ICT organisatie en SAP specialist Proxyon International BV maakten we de huisstijl en een veelvoud van folders ter grootte van een paspoort, die zijn veredeld met zilverdruk. We gebruikten een eekhoorn als symbool voor hun eigenwijsheid en inventiviteit. Deze komt naast diverse noten op veel van hun uitingen terug. De nootjes op de folders staan symbool voor ‘the tough nuts to crack’. Slimme jongens dus, en cowboys binnen SAP.

Op vertoon van de vrijetijdspas krijgt u korting bij diverse kortingpartners als Slagharen, Madame Tussauds, Roompot Vakanties, diverse fitnesscentra, Thermen Holiday e.v.a. Bij deze partners toont u uw vrijetijdspas én levert u een via de website uit te printen kortingsbon in.