contact
Lochemseweg 32A
7214 RK Epse
0575 49 00 34
info@hetvormburo.nl

In de dekbedverpakkingen van ‘At Home With Marieke’ van Beddinghouse vind je binnenkort een mini foldertje ter bevordering van de merkbeleving.

Voor Kwekerij Het Nieuwe Veld, een zorgkwekerij in Diepenveen, heeft hetvormburo een nieuwe huisstijl ontworpen. Het uitgangspunt was een met de hand gemaakte uitstraling te creëren. De stijl is lekker fris geworden, omdat dit inmiddels helemaal past in de positieve bedrijfsvoering van de kwekerij. Ga er eens kijken, want je vindt er naast planten ook een theetuin en een bijenmuseum. Daarnaast is het gelegen op een geweldige locatie.

Er wordt druk gewerkt aan nieuwe communicatie voor Kwekerij het Nieuwe Veld in Diepenveen. Het logo heeft een aanpassing ondergaan en momenteel wordt de website gebouwd. Hieboven alvast een kleine sneak preview.

Sinds 2007 werken we met veel plezier aan diverse uitingen voor Saint-Gobain Ecophon Nederland. Ecophon is wereldwijd dé toonaangevende leverancier van geluidsabsorberende plafond- en wandpanelen.

Voor de ICT organisatie en SAP specialist Proxyon International BV maakten we de huisstijl en een veelvoud van folders ter grootte van een paspoort, die zijn veredeld met zilverdruk. We gebruikten een eekhoorn als symbool voor hun eigenwijsheid en inventiviteit. Deze komt naast diverse noten op veel van hun uitingen terug. De nootjes op de folders staan symbool voor ‘the tough nuts to crack’. Slimme jongens dus, en cowboys binnen SAP.

Voor de christelijke basisschool Prins Willem-Alexander in Tiel maken we sinds de start van hetvormburo de jaarlijkse schoolgids. Hierin staat actuele informatie over het nieuwe schooljaar. Ook dit jaar is de gids weer gedrukt en staat vol met foto’s van van zowel de vestiging centrum als van de vestiging West. De sfeer straalt in deze editie bewust vrolijkheid uit.