contact
Lochemseweg 32A
7214 RK Epse
0575 49 00 34
info@hetvormburo.nl

Een geintje voor de jarigen bij LOC7000. Onder het mom van ‘DRESS FOR THE OCCASION’ kan je je verjaardagskaart uitknippen en het mannetje aankleden voor werk of voor een verjaardag outfit kiezen. Zie hieronder een GIF-bestandje.

Sinds 2007 werken we met veel plezier aan diverse uitingen voor Saint-Gobain Ecophon Nederland. Ecophon is wereldwijd dé toonaangevende leverancier van geluidsabsorberende plafond- en wandpanelen.

Op 18, 19 en 20 maart 2012 was de Grote Kerk in Naarden het middelpunt van een unieke presentatie van nieuwe stoffen en meubelcollecties. EVISA 2012 staat voor kwaliteit, vakmanschap en inspiratie. De nieuwste collecties van tal van internationale tophuizen en de sfeervolle aankleding van Oogenlust zetten de toon voor het nieuwe woonseizoen.

Als winkelier, leverancier of grootwinkelbedrijf verantwoord en duurzaam ondernemen in de modebranche? Het is natuurlijk niet meer de vraag of we dit moeten doen, maar hoe! De antwoorden krijgt u in dit unieke congres waarin de gehele modewereld voor het eerst vertegenwoordigd is.

Ter promotie van de nieuwe Dersimo Vinylseries kunnen alle aangesloten tapijthandels bij verkoop van minimaal 25 vierkante meters vinyl een Race-Experience winnen op het racecircuit.