contact
Lochemseweg 32A
7214 RK Epse
0575 49 00 34
info@hetvormburo.nl

Aanvullend op de NII trendlezingen waar trendgoeroe Lidewij Edelkoort haar trendprognoses voor de lifestylebranche verkondigd, presenteert het NII een aantal maal per jaar trend-updates middels een digitale mailing. Leden van het NII krijgen via deze nieuwsbrieven exclusief inzicht in nieuwe trends en lifestyle. 

Op 18, 19 en 20 maart 2012 was de Grote Kerk in Naarden het middelpunt van een unieke presentatie van nieuwe stoffen en meubelcollecties. EVISA 2012 staat voor kwaliteit, vakmanschap en inspiratie. De nieuwste collecties van tal van internationale tophuizen en de sfeervolle aankleding van Oogenlust zetten de toon voor het nieuwe woonseizoen.

Voor Bestsellers, webshop in witgoed en elektronica, maakten we in 2009 een nieuwe huisstijl. Het logo moest krachtig zijn, en vooral op de website van kieskeurig.nl goed opvallen.

Ter promotie van de nieuwe Dersimo Vinylseries kunnen alle aangesloten tapijthandels bij verkoop van minimaal 25 vierkante meters vinyl een Race-Experience winnen op het racecircuit.