contact
Lochemseweg 32A
7214 RK Epse
0575 49 00 34
info@hetvormburo.nl

Voor het NII ontwikkelden we een website ter aanbeveling van workshops en lezingen van trendwatcher Zuzanna Skalska. Zuzanna is een bevlogen denker en prater. Ze heeft een sensor voor het registreren van trends in economie, technologie, milieu, maatschappij en politiek.

Aanvullend op de NII trendlezingen waar trendgoeroe Lidewij Edelkoort haar trendprognoses voor de lifestylebranche verkondigd, presenteert het NII een aantal maal per jaar trend-updates middels een digitale mailing. Leden van het NII krijgen via deze nieuwsbrieven exclusief inzicht in nieuwe trends en lifestyle. 

Op 18, 19 en 20 maart 2012 was de Grote Kerk in Naarden het middelpunt van een unieke presentatie van nieuwe stoffen en meubelcollecties. EVISA 2012 staat voor kwaliteit, vakmanschap en inspiratie. De nieuwste collecties van tal van internationale tophuizen en de sfeervolle aankleding van Oogenlust zetten de toon voor het nieuwe woonseizoen.

Het begon allemaal met een koe. Samen met fotograaf Sjoerd Eickmans reed ik naar een bevriende boer, die klaar stond met een speciaal voor ons opgepoetste dame. Deze koe werd het beeld voor Woonmodecity 2007.

Weer eens tegengekomen in het archief. De ontwerpen voor glasbedrukking voor het Nederland Interieur Instituut. Dit gaven zij cadeau aan alle bezoekers van de woonbeurs Woonmodecity. Elk jaar in september presenteert de branche vier nieuwe woonstijlen. De glazen zijn daar een afgeleide van. Hoewel het al weer een aantal jaren geleden is toch leuk weer te zien.