contact
Lochemseweg 32A
7214 RK Epse
0575 49 00 34
info@hetvormburo.nl
twitter
Niels den Boer
Gedeeltelijke lockdown? #ammehoela Er staat de hele dag alleen maar file in Deventer. Werkt iedereen in de auto… https://t.co/7d5780Q309
Niels den Boer
@NOSwielrennen Wel ff opletten jongens. Dumoulin is gewoon even wezen plassen. Stond langs de weg
Niels den Boer
RT @deceuninck_qst: We want all of the Wolfpack to pull together and get behind our friend and colleague Fabio Jakobsen. Please download an…

Volg hetvormburo via twitter >>

Hetvormburo

Lochemseweg 32A
7214 RK  Epse
T 0575 49 00 34
info@hetvormburo.nl

 

Nummers KvK + BTW zijn opvraagbaar.

Algemene Voorwaarden Klik hier

Grotere kaart weergeven

 


Privacy Policy Het Vormburo (versie 25 mei 2018)

Het Vormburo is een design/reclamebureau en eenmanszaak die diensten levert op gebied van business to business. Wat betreft de gegevensopslag van klanten van Het Vormburo is de datastroom eenvoudig.

Verzameling gegevens
De gegevens die Het Vormburo verzamelt bestaan uit gegevens die nodig zijn om een zakelijke overeenkomst te kunnen aangaan. Het betreft gegevens als bedrijfsnaam, contactpersonen, adres-, KvK-, BTW- en bankgegevens. Deze maken onderdeel uit van ons facturatieproces. Het Vormburo zorgt voor de marketing en communicatie van de gevoerde producten en diensten van haar klanten. Hierom weet Het Vormburo wat er speelt binnen een bedrijf en weet Het Vormburo waar deze bedrijven hun producten afzetten, zo ook bij welke doelgroepen ze dat doen. Het is de verantwoordelijkheid van de bedrijven zelf om inzichtelijk te maken welke gegevens zij verzamelen van hun klant.

Doel van verzamelen
Het doel van de verzamelde data is dat wij onze bedrijfsvoering kunnen voeren en onze facturatie kunnen doen.

Opslag gegevens
De gegevens slaan wij digitaal op onze servers (werkschijf + backupschijf) en mobiele apparaten (smartphone + laptop). Applicaties waarin deze gegevens verwerkt worden zijn de gebruikelijke grafische programma’s en de bedrijfsagenda van Het Vormburo. Op de website www.hetvormburo.nl maakt Het Vormburo gebruik van Google Analytics. Hiermee meet Het Vormburo de werking en gebruik van de portfolio gedreven content om de diensten van Het Vormburo te kunnen optimaliseren/verkopen. (zie voor Google Analytics Terms of Service https://www.google.com/analytics/terms/us.html)

Toegang
Degene die deze gegevens beheert en in kan zien is de eigenaar van Het Vormburo, namelijk Niels den Boer. Iedere relatie is ten alle tijden gerechtigd zijn of haar gegevens te muteren en digitaal te laten verwijderen.

Vragen/opmerkingen
Het Vormburo is een toegankelijk bedrijf. Bij vragen of opmerkingen stuur je een e-mail naar niels@hetvormburo.nl. We ondernemen dan zo snel mogelijk actie.