contact
Lochemseweg 32A
7214 RK Epse
0575 49 00 34
info@hetvormburo.nl

Voor Kupan, een trendsettende onderneming in sanitaire ruimte inrichtingen, maakten we i.s.m. Oostkant (animatie) een eerste in een serie van animaties ter promotie van hun noviteiten.

Voor het NII ontwikkelden we een website ter aanbeveling van workshops en lezingen van trendwatcher Zuzanna Skalska. Zuzanna is een bevlogen denker en prater. Ze heeft een sensor voor het registreren van trends in economie, technologie, milieu, maatschappij en politiek.

Arno Ikink van Oostkant Mediaproducties, de videoanimator waar we nu al een enkele jaren mee werken, vroeg ons de website oostkant.nl eens een flinke opfrisbeurt te geven. Wensen waren er te over. Het moest een multimediaal feestje worden met tal van extra features, waarin streaming video, interactiviteit en HTML-5 animatie.

In samenwerking met Oostkant maakten we illustraties en storyboard voor 247 Tailor Steel.

Voor Mark Klein Kranenbarg en Coco Engelsma van MACO Pensioen was het tijd voor een nieuwe website.  We hebben een plan gemaakt en uitgevoerd. We schakelden Sjoerd Eickmans Fotografie in voor de fotografie.

In 2014 schrijft Roei- & Zeil Vereniging Daventria weer geschiedenis met haar botenhuis. De ledengroei vormde de prikkel tot uitbreiding. De timing van de verbouwing is gekoppeld aan het project Ruimte voor de Rivier. De voorbereiding start rond 2005 nog rustig. Eerst zijn het vooral de bestuurders. In het bouwjaar 2014 zijn echt alle leden intensief betrokken bij het project. Ter ere van deze ledeninzet maakte hetvormburo een mooi boekwerkje.