contact
Lochemseweg 32A
7214 RK Epse
0575 49 00 34
info@hetvormburo.nl
twitter
Niels den Boer
@APechtold @thierrybaudet Schorem van Democratie
Niels den Boer
@nos Laat ze hun commentaar maar stoppen. Voegt niks toe. Werkelijk niks van te verstaan. #olympicgames
Niels den Boer
@petergiesen @volkskrant Het begint bij dat de Nederlander bij leven al niks voor elkaar over heeft. Alleen voor he… https://t.co/QjMuamM0c2
Niels den Boer
@Zjoert @paard_denhaag Tijd om overal stoelen te plaatsen. Er mag van mij wel een verschil zijn tissen sta- en zitconcerten

Volg hetvormburo via twitter >>

Onze studio is te vinden in de oude basisschool (1886) aan de Lochemseweg 32A in Epse. Hier heeft het vormburo kantoor samen met webbouwer Bytegraag. Waar wij ons bezig houden met ontwerp, vullen zij ons aan met de ontwikkeling en bouw van websites. Hierdoor hebben we alle kennis en specialisaties onder één dak.

Het vormburo
heeft ruime ervaring op gebied van de gedrukte media (huisstijlen, folders, flyers, posters, boekwerken e.d.). We houden communicatie graag simpel en strak. Door het voor het oog overzichtelijk te houden komt de boodschap meestal beter over. Onze inspiratie halen we uit contact met de klant en van alles wat er om ons heen gebeurd.

Folders & huisstijlen

Het vormburo geniet ervan bedrijven een nieuw en sterk gezicht te geven. Van kleine zelfstandigen die een visitekaart en website nodig hebben, tot bedrijven die hun wagenpark en externe bebording op orde willen hebben. Geen vrachtwagen is ons te groot, geen postzegel te klein.

Webdesign & development

We maken voor onze klanten volledig gebruik van alle mogelijkheden op gebied van de digitale- en sociale media. U kunt hier terecht voor ontwerp en realisatie van websites, nieuwsbrieven, beurspresentaties, mobiele apps en specifieke database-oplossingen.

Illustratie & animatie

We maken gebruik van diverse illustratie- en animatietechieken. Dit heeft extra voordelen voor de conceptfase, maar ook voor het retoucheren en opzetten van een presentatiefilm of ruimtelijk ontwerp.

Het vormburo creërt en inspireert. Neem gerust contact op met Niels den Boer en kom langs om eens van gedachten te wisselen.